Abonare Site!

We'll not spam mate! We promise.

miercuri, 10 iulie 2013

Cum sa montezi un joc cu UltraIso

Multi dintre voi au auzit de torrente si de faptul ca de acolo se pot descarca si instala jocuri insa nu toti au si inteles cum se poate face acest lucru.Pentru a instala un joc de pe un site de torente avem nevoie de un drive virtual (Ultra Iso , Daemon Tools,) si de un crack. In acest tutorial va voi invata cum sa descarcati si sa instalati un joc de pe un site cu torente folosind Ultra Iso.

In primul  rand trebuie sa descarcati un client Bittorent care este in principiu un program de sharing. Cele mai folosite sunt bittorent pe care il gasiti aici si uttorent pe care il gasiti aici. Dupa descarcarea si instalarea unuia dintre ele trebuie sa descarcati Daemon tools aici sau Ultraiso aici. Acum, dupa ce ati terminat instalarea programelor trebuie sa mergeti pe un site de torrente si sa cautati jocul dorit. Un site de torente aveti aici.
Dupa ce ati descarcat jocul dorit (cautati in descriere sa descarcati un joc care sa contina si crack ul) mergeti unde sa descarcat si dati click dreapta --> Ultraiso--> mount to drive(litera alocata drive-ului virtual,in cazul
meu "F" ).
tutorial Ultraiso









Dupa de ati montat imaginea mergeti in "My Computer"  click dreapta pe drive-ul unde ati montat imaginea (in cazul meu "F" ) si apoi autoplay.
tutorial ultraiso


Daca toti pasii au fost facuti bine jocul va incepe sa se instaleze
tutorial ultraiso








In cazul in care jocul va cere un cd-key  mergeti in My Computer click dreapta pe drive-ul in care ati montat imaginea si apasati open.Veti gasi in interior un folder numit crack si acolo este si cd-key ul sau un keygen pe care trebuie sa il rulati pentru a va genera o cheie. Dupa ce sa terminat instalarea mergeti in My Computer
deschideti drive-ul virtual in care ati montat jocul, mergeti in folderul crack si copiati dll ul care arata ca iconita de lansare a jocului.
tutorial ultraiso
Odata copiat navigati unde ati instalat jocul (in cazul meu pe desktop) si lipiti (paste) aplicatia.Vi se va spune ca exista deja un fisier numit asa si veti fi intrebati daca doriti sa il inlocuiti. Apasati ok si apoi lansati jocul. Este necesar sa puneti crack-ul deoarece daca nu o faceti vi se va cere sa introduceti cd-ul.
Acesta este tutorialul meu despre cum sa instalezi un joc din torrente si cum sa il montezi pe un disc virtual. Daca aveti intrebari sau nelamuriri nu ezitati sa le puneti in rubrica "comments".

                                                                                                                                                                                              

Distribuiti aceasta Postare!
Urmariti →
Distribuiti →
Powered By: Pcpedia

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu