Abonare Site!

We'll not spam mate! We promise.

joi, 7 noiembrie 2013

Cum sa rulezi aplicatii android pe PC sau Laptop

Salut prieteni dupa cum stiti sunt mai multe metode pentru a rula aplicatii android pe computer dar majoritatea acestor aplicatii sunt destul de greoaie si necesita resurse destul de mari iar performantele lor nu sunt tocmai cele dorite.
Astazi o sa va povestesc despre un program creat de Genymobile Group
numit Genymotion pe care eu l-am testat si mi sa parut unul dintre cele mai bune emulatoare de android de pana acum. Genymotion este destul de simplu de instalat, este rapid, si pe langa aplicatiile android preinstalate in acesta ofera si  suport 3D pentru unele jocuri din android.Pentru dezvoltatori acesta ofera suport pentru baterie sau GPS  in asa fel incat acestia pot vedea cum se comporta aplicatiile pe care le creaza. Pentru a descarca acest program trebuie sa va creati un cont pe www.genymotion.com. Odata inscrisi puteti alege sa descarcati versiunea pentru Windows, Mac OS X, Ubuntu sau Debian. Odata instalat trebuie sa va inscrieti cu id-ul de pe Genymotion si veti putea alege dintr-o lista de device-uri android cu diferite configurari de hardware si diferite versiuni de android. Odata configurat nu trebuie decat sa apasati butonul Play si sa va conectati la contul dvs Google de unde veti putea descarca orice aplicatie doriti.





Distribuiti aceasta Postare!
Urmariti →
Distribuiti →
Powered By: Pcpedia

1 comentarii:

  1. Puteti incerca "BlueStacks" pentru a rula orice joc sau aplicatie android pe pc.Il puteti descarca gratuit de aici: http://descarcaprogramepc.blogspot.ro/2014/10/aplicatiile-android-pe-pc.html

    RăspundețiȘtergere