Abonare Site!

We'll not spam mate! We promise.

luni, 28 aprilie 2014

Cum sa dai Copy / Paste la mai multe fraze / cuvinte odata

Salut prieteni, de multe ori cand scriu sau cand caut ceva pe internet folosesc functia de copy / paste a windows-ului. Aceasta funtie este foarte utila insa are un mare defect si anume faptul ca clipboard-ul implicit din Windows nu permite decat copierea unui singur rand, spre exemplu nu pot copia doua articole separate ci doar pe rand. Ei bine in acest tutorial o sa va arat un program care permite copierea mai multor randuri si apoi lipirea lor fara a fi nevoie sa mergem si sa facem din nou copy.

Programul despre care va vorbesc este un clipboard manager si se numeste xNeat. Acesta poate fi descarcat de aici
Desi exista mai multe programe cu care poti copia mai multe lucruri odata, eu l-am ales pe acesta deoarece este foarte usor de configurat: Dupa ce l-ati descarcat si instalat pentru configurare deschideti programul si  tot ce aveti de facut este sa mergeti la "change" si sa alegeti shortcut-ul tastaturii cu care veti face "paste" , in cazul meu este "Shift si Controll".                              
Dupa ce ati configurat programul nu ramane decat sa il folositi.
Pentru a exemplifica putin  sa alegem doua cuvinte separate precum: "Jocuri" si "Computer" pentru a le copia le copiem pe rand ca si pana acum din click dreapta mouse sau din "control - c" iar apoi cand dorim  sa face paste la ele separat apasam shortcut-ul ales mai devreme (in cazul meu Shift si Ctrl)  apoi il alegem pe cel  care vrem sa il lipim si apasam "Enter". Mai jos este o poza ca exemplu dar am luat-o de pe internet asa ca nu contine cuvintele din exemplul de mai sus.













Pentru cei care vor sa testeze si alte programe de acest gen aveti mai jos  link-uri  catre alte 5 programe asemanatoare :

Link 1

Link 2

Link 3

Link 4 (Copiaza si poze)

Link 5






Distribuiti aceasta Postare!
Urmariti →
Distribuiti →
Powered By: Pcpedia

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu