Abonare Site!

We'll not spam mate! We promise.

vineri, 18 aprilie 2014

Cum sa faci bani pe internet din blogging


Salut prieteni, in acest tutorial voi incerca sa va dau niste sfaturi despre cum puteti castiga bani direct din fata calculatorului. In primul rand vreau sa mentionez ca nu detin secretul imbogatirii peste noapte, nu sunt un guru al blogging-ului si nici nu pot afirma ca am reusit sa traiesc exclusiv din acest lucru. Daca planul dvs este sa deveniti viitorul Onasis sau Bill Gates acesta nu este locul potrivit pentru voi, insa daca doriti sa va rotunjiti veniturile puteti incerca metodele de mai jos. Sunt gratuite iar rezultatele vor fi satisfacatoare.Acum eu o sa va povestesc cum puteti castiga bani dintr-un blog, despre marketingul afiliat, despre google adsense  si despre cele mai cunoscute metode de pe internet prin care puteti monetiza blogul dvs. Un blog este un fel de jurnal online, un loc in care puteti scrie despre orice si ceilalti pot citii si comenta la ceea ce scrieti, fiind gratuit si usor de configurat este mai recomandat pentru incepatori decat un site web. Cele mai importante platforme gratuite pentru bloggeri sunt in acest moment Blogger si Wordpress .



tutoriale pcpediaAceste fiind spuse voi incepe sa va invat cum puteti castiga bani pe internet plecand de la premiza ca ati creat deja blog-ul. Dupa ce ati construit blogul, un mod prin care il puteti monetiza este sa va inscrieti  in programul adsense, program care ii va permite motorului de cautare Google sa adauge reclame pe blogul dvs. In momentul in care cititorii dvs vor da click pe reclamele adaugate o parte din comisionul pe care Google il primeste pentru acel click va intra in contul dvs adsense. Programul adsense foloseste sistemul Pay Per Click si Pay Per Mile care va plateste in functie de click-urile date pe anunturi de catre cititorii blog-ului dvs.

MediaDOT.ro
 O alta modalitate de monetizare a blogului care poate veni in completarea celei de mai sus este marketing-ul afiliat. Acesta este o forma de marketing online care plateste in functie de performanta si nu in functie de numarul click-urilor. In principiu va faceti un cont pe un site de marketing afiliat, cele mai cunoscute din Romania sunt la momentul actual: 2Parale si Profitshare, participati la anumite campanii ale unor advertiseri cunoscuti precum EmagFashionUp!Leonardo, etc adaugand reclamele lor pe blog-ul dvs iar cand cititorii blogului pe care il aveti dau click pe una din acele reclame si achizitioneaza un produs de acolo, o parte din comisionul platit de firmele respective pentru publicitate, intra in buzunarele dvs.
 Desigur, in principiu sunt o gramada de programe si o gramada de moduri prin care se spune ca puteti castiga bani din fata calculatorului dar cele enumerate mai sus sunt verificate personal de mine si au dat rezultate. Limita este doar imaginatia dvs deoarece cu cat mai multi cititori pe blog cu atat mai multe click-uri pe reclame si automat mai multi bani. Astept comment-urile, povestile si sfaturile voastre in sectiunea ''comment'' de mai jos

Distribuiti aceasta Postare!
Urmariti →
Distribuiti →
Powered By: Pcpedia

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu