Abonare Site!

We'll not spam mate! We promise.

vineri, 8 noiembrie 2013

Cum sa aflati parolele care au fost salvate in browser

Salut prieteni, poate vi sa intamplat si voua vreodata sa va uitati parola la un cont si sa va fie greu sa o recuperati, ori sa doriti sa aflati parola de Facebook sau Yahoo Mail a cuiva.
De multe ori clienti de-ai mei m-au intrebat :"cum aflu parola de facebook a cuiva ? " sau "ce ma fac daca imi uit parolele?"
In principiu, aflarea unei parole fara a cunoaste macar anumite date despre persoana respectiva (intrebarile de securitate :D ) este foarte greu de facut, insa exista o mica "bresa" in sistem cu conditia ca persoana vizata sa fi salvat macar odata parola in browser si browserul sa fie Google Chrome sau Mozilla Firefox.
Tutorialul urmator isi propune sa va arate cum puteti afla aceste parole daca sunt intrunite conditiile de mai sus.
Din pacate in cazul in care parola nu a fost salvata in browser va trebui sa urmati pasii ¨oficiali¨pentru recuperare. In browserul Google Chrome recuperarea parolelor salvate o putem face mergand la :
Settings - Password and Forms - Manage Saved Passwords.
In mod normal daca ati facut corect operatiile de mai sus ar trebui sa va apara un formular precum cel in poza de mai jos unde prin apasarea butonului ¨show¨ veti vedea parola pe care o aveati salvata.                                        
TutorialeIn cazul in care folositi firefox ca browser si majoritatea parolelor dvs sunt salvate acolo trebuie sa faceti urmatorii pasi: deschideti browserul, mergeti la tab-ul optiuni -securitate iar acolo apasati butonul ¨parole salvate¨ si veti vedea o fereastra cu parolele pe care dvs le-ati salvat in Firefox.
Pentru a vedea aceste parole apasati butonul ¨arata parolele¨ din josul ferestrei.
Odata facut acest lucru veti putea vedea parolele care au fost salvate in browser.









          

Distribuiti aceasta Postare!
Urmariti →
Distribuiti →
Powered By: Pcpedia

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu